Dag 3 // MAKATHON GELUIDADAPTIEF EN CIRCULAIR BOUWEN

Nu heeft elk team een idee voor een oplossing bedacht. Dat wordt eerst gepresenteerd. Daarna zal het uitgewerkt moeten worden. Maar voordat we dáár aan beginnen, is het zaak om te toetsen of de oplossing wel werkbaar is. Bijvoorbeeld: is dit technisch uitvoerbaar? Zien bewoners het zitten? De teams doen onderzoek op internet en bellen bewoners en deskundigen. En weten ze dan genoeg, dán gaan ze de oplossing handen en voeten geven. Ieder teamlid vanuit zijn eigen sterke punt.

Het werk is gedaan, nu begint het toetsen. Er moet een pitch worden geformuleerd. De ochtend is daaraan gewijd: hoe pakken we die pitch aan? In de middag presenteren alle teams hun pitch. Een deskundige jury beoordeelt deze. En kiest uiteindelijk de nummers 1, 2 en 3. En dan is het tijd voor het vieren van de resultaten.

Meekijken

13.00-15.00 de teams informeren de jury

15.00 start van de pitches van de teams: het grote moment!

De resultaten worden gebundeld in een publicatie op weg naar toepassing. Het einde van de Makathon is het begin van het écht uitwerken van deze oplossingen in de praktijk. Kennis verzamelen, talent verzamelen. Dáár is deze Makathon een opstap voor geweest.

Klik hier voor Livestream