Videotour Expositie Eigentijds Erfgoed

Gepubliceerd op

Erfgoed – landschap en monumenten – is bepalend voor de identiteit van een gebied. Als we de waarde van dit erfgoed NU betekenis geven en zichtbaar maken voor eigentijds gebruik, kunnen veel bewoners er plezier aan beleven, voor recreatie, horeca of als werklocatie. Als we waarde toekennen, betekent dat erfgoed behouden, voordat het te laat is.


Productie

Podium voor Architectuur werkt graag met jonge makers. Deze video is gemaakt door Dylan Hoogeboom (Photo G-Rave).

Dylan bij het Fort van Hoofddorp
Dylan bij het Fort van Hoofddorp

Ik ben Dylan Hoogeboom, 1e jaars student Hotel & Event Management en het laatste jaar een ontembare passie voor fotografie en film.

De combinatie events en beeldmaker brachten mij bij de opening van het Fort bij Hoofddorp, hier heb ik het fort, de opening en het muzikale evenement hieromheen in een korte video samengevat.

Dit bleef niet onopgemerkt en zo werd mij door Podium van Architectuur de kans gegund om als aankomend talent een filmverslag te maken van de expositie in het Cultuurgebouw, een fantastische kans waar een product uitgekomen is waar ik trots op ben. De passie voor foto en film is alleen nog maar verder opgelaaid en wat begon als hobby, begint zelfs serieuze vormen aan te nemen waardoor ik mijzelf heb ingeschreven bij de KvK en mijn eigen website in ontwikkeling is.