Foto: Kees van der Veer

Fotografie 'Open-Up'

Sectie
Fotografie
Gepubliceerd op

Fotografie van een verstilde dynamische regio in de overgangsfase naar open-up. Gaan we op weg naar een afgebakende dynamiek?
Voor alle leeftijden

Onze dynamische luchtvaartregio heeft zelden zo’n verstild karakter gekend als in de afgelopen periode. Een surrealistische ervaring die met onze oproep 'Mind your step' veel inzendingen heeft opgeleverd. In ons geordende stukje land ontstaat een nieuwe laag van ordening, met extra borden, extra afbakening, extra informatie. Wat doet dat met de bewoners? 

Hoe ziet deze open-up eruit, ontstaan er nieuwe beelden en ervaringen? 

Hoe verandert het beeld van de luchthaven, de tuin, de luchthaven, de terrassen, verkeerssituaties en winkelgebieden? Hoe gaan openbare gebouwen om met 'trafficmanagement'?

Foto: Kees van der Veer
Foto: Kees van der Veer

Oproep voor buiten

Opdat we niet vergeten en de ervaringen kunnen inzetten en kunnen uitwisselen, nodigt Podium voor Architectuur fotografen (van alle leeftijden, met alle type camera’s) uit om hun ervaringsbeeld in te zenden. Deze oproep doen we op het moment van een intelligente open-up. Voor wie naar buiten gaat; voorzichtig en houd afstand.

Voorlopig gaan we online exposeren. Afhankelijk van de hoeveelheid inzendingen gaan we dit najaar op één of meer locaties alle foto’s exposeren en ontmoeten we elkaar. Hopelijk zonder ons te bekommeren om de onderlinge afstand.

Meedoen? Klik hier voor de voorwaarden

Inzenden kan tot en met maandag 29 juni