Openstelling Fort van Hoofddorp - Erfgoed in beweging

In september staan de deuren van het Fort van Hoofddorp open en bieden zij een programma rondom Open Monumentendag (11 september). Met als thema ‘erfgoed in beweging’ zijn er dansoptredens te zien in het prachtige decor van het forteiland. Behalve optredens in het Openluchttheater, organiseert het Fort van Hoofddorp ook rondleidingen, waarbij tevens de foto-expositie ‘Eigentijds Erfgoed’ en de video-documentaire over de renovatie van Fort van Hoofddorp kan worden bekeken. Uiteraard kan je bij Vis aan de Linie borrelen en dineren, binnen of in de Wilde Tuin.

Zaterdag 11 september - Open Monumentendag 2021

  • 13.00/ 14.00/ 15.00 uur - Rondleiding (binnen- en buitenterrein).

  • 14.00 uur en 15.30 uur - Wendy’s Dance Company, optreden in het Openluchttheater

  • 13.00/ 15.00/ 16.00 uur - Corpus Acrobatics met De Bubbel van Vrijheid (voorplein)

Een rondleiding kan enkel op reservering, kosten bedragen in deze septembermaand: €5,- pp voor een rondleiding incl. bezoek expositie. Reserveren kan tot twee dagen voor de betreffende activiteit.

De buitenoptredens zijn gratis te bezoeken, wel vragen we je te registreren op het voorplein en bij gezondheidsklachten een ander moment langs te komen.

Meer informatie, aanmelden & reserveren: femme@fortvanhoofddorp.nl

Mede mogelijk gemaakt door en in samenwerking met: Stichting Liniebreed Ondernemen, Podium voor Architectuur, Poppodium Duycker, Stichting Meergroen, Dansschool Wendy’s Dance Company, Corpus Acrobatics, 5GradenOost, Vis aan de Linie en Gemeente Haarlemmermeer.