expositie

Tentoonstelling Haarlemmermeer: van water, land en lucht

Vanaf 24 januari 2019 is de tentoonstelling Haarlemmermeer: van water, land en lucht te zien op verschillende locaties in Hoofddorp. Podium voor Architectuur heeft in opdracht van de afdeling Staf, Bestuur en Directie van gemeente Haarlemmemeer, een onderdeel van de tentoonstelling samengesteld die de veelzijdigheid van de nieuwe gemeente toont: in een buitententoonstelling op de route tussen het Raadhuis en Station Hoofddorp wordt het verhaal van de kernen en buurtschappen verteld.

Expositie 'Destination Rijsenhout'

Een buiten expositie met fotografie en ontwerpen over de kansen van Rijsenhout. Indrukwekkende foto's laten de bestaande situatie en de kansen voor Rijsenhout zien die verbeeld zijn door amateurfotografen naar aanleiding van onze oproep voor de Dag van de Architectuur. Ook worden de resultaten van de twee Urban Labs getoond die wij eerder in Rijsenhout organiseerden.

Tentoonstelling Raymond Barion – Parallel Perspectives

Het Kunstfort organiseert in Vijfhuizen de prachtige tentoonstelling Raymond Barion – Parallel Perspectives. Dit overzicht van de Belgisch-Nederlandse kunstenaar Raymond Barion (Valkenburg, 1946) toont schilderijen, tekeningen, studies en ruimtelijke objecten. De desolate landschappen, met karakteristieke elementen van neon en architectuur, maakt hij sinds 1980. Vol verlaten machinerie, mythische decors en alternatieve toekomstvisies kunnen ze gezien worden als een rake voorspelling van de onrust van vandaag.

Prijsuitreiking en expositie Summer Challenge: The Next Landscape

Hoe zien jongeren het landschap van de toekomst? Jongeren in de leeftijd van 12 – 17 jr en 18 – 22 jr zijn deze zomer op pad gegaan met hun camera en hebben hun toekomstbeeld van het landschap vastgelegd op film of met animatie.

Op zaterdag 9 september worden de prijswinnaars van de winnende video’s bekend gemaakt door Wethouder Derk Reneman en gedeputeerde Adnan Tekin. De tien beste video’s per leeftijdscategorie worden t/m 30 september geëxposeerd op flatscreens in de schuur van Landgoed Kleine Vennep, PARK21.

Pagina's

Subscribe to RSS - expositie