Beeld: De Zwarte Hond
Haarlemmermeer Groeit bekijk alle Projecten

Online meedoen aan een persoonlijk interview

Sectie
Wonen
Interviews
Haarlemmermeer Groeit

WEGENS GROOT SUCCES, NIET GEPROLONGEERD.
In deze fase van onderzoek en analyse is het belangrijk te luisteren naar het standpunt van bewoners. Daarmee geeft u gezicht aan het proces. Vanuit open vragen neemt het gesprek ongeveer online 30 minuten in beslag, om het veilig te houden.

Doet u mee?

De deelnemersgroep is gevarieerd opgebouwd in leeftijd, man/vrouw en beroepsgroep, waaronder ondernemers en woon- of werklocatie.

We beschrijven per persoon het standpunt. Om het portret te completeren, maakt een jonge lokale fotograaf een foto op een passende locatie. Daar maken we een aparte afspraak voor. Alle tekst en beeld wordt vooraf teruggekoppeld naar de deelnemers. De interviews met foto bundelen we tot een online publicatie, de GroeiPortretten.

De deelnemers variƫren in woonplek, leeftijd, man/vrouw en beroepsgroep, waaronder ondernemers. We nemen zo snel mogelijk contact op voor een afspraak.

Hoe ziet publicatie eruit?

Vooraf weten waar je JA tegen zegt is belangrijk. Podium voor Architectuur maakt veel portretten en publicaties. Voor een goed voorbeeld kijk op Polderlintportretten

Wat doen we met de uitkomsten

De uitkomsten van Swipocratie en de GroeiPortretten worden gepresenteerd in de expertmeeting van juni. Alle uitkomsten ondergaan een analyse op weg naar de concept-verdichtingsvisie