Workshop KomEtenplein

Impressie KomEtenplein

Hoe kunnen we het groene Kometenplein gaan benutten, dagelijks gaan gebruiken, vanuit het thema eten? Beukenhorst-West transformeert de komende jaren naar een woon-werkgebied met horeca, en levendige functies in de plinten van de gebouwen. Het wordt een gemixt gebied met kantoren en uiteindelijk misschien wel ca. 3000 huishoudens. In deze workshop worden de mogelijkheden voor het Kometenplein verkend.

Ontwikkeling KomEtenplein
Beukenhorst-West wordt een stedelijk gebied, dat een belangrijk onderdeel gaat vormen van het centrum van Hoofddorp. Vanuit de trein is deze ontwikkeling direct zichtbaar.
Het Kometenplein (kom-eten-plein) ligt centraal in het gebied en vormt daarmee een mooi zichtbare aftrap van deze transformatie.
Het doel is dit stuk openbare ruimte beter te gaan benutten, dagelijks te gaan gebruiken, rond het thema eten.

Tijdens deze workshop wordt met geïnteresserden, betrokkenen bij deze locatie en of ondernemers die daadwerkelijk op dit plein aan de slag zouden willen,  onze eerste inrichtings-, marketing- en placemaking ideeën besproken. In een workshop verkennen we mogelijkheden en werken we dit uit tot een concreet stappenplan voor 2017.

Programma
Inloop: vanaf 16.45 uur
Start workshop: 17.00-19.30 uur
Locatie: Gymzaal, Prins Hendriklaan 33
Inclusief catering

Aanmelden
Je kunt je tot uiterlijk 24 januari 2017 aanmelden voor de workshop via info@podiumarchitectuur.nl

Graag tot dan!

Programma