Stand van Zaken Food Council & Workshop Nieuwe Markten

Foodcouncil & Nieuwe Markten

Op 29 november a.s. organiseren we samen met Food Council MRA en NMCX de bijeenkomst ‘Stand van Zaken Food Council’ en de workshop ‘Nieuwe Markten’.

Stand van Zaken Food Council
12.00 – 14.30 uur

Er zijn een hoop ontwikkelingen geweest afgelopen jaar voor de Food Council in oprichting. Deze willen we graag met jou delen! Deze bijeenkomst is het eerste netwerk moment na het kick-off congres ‘Flows of Foods’ en is voor iedereen toegankelijk.

Na de opening door dagvoorzitter en medeoprichter Arnold van der Valk geeft medeoprichter Jeffrey Spangenberg een korte uitleg over de stand van zaken.

Doel van de bijeenkomst is om je te informeren, maar ook te werken aan de gezamenlijke invulling van de Food Council. Aansluitend vindt de worksop 'Nieuwe Markten' plaats.

Aanmelden
Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan via info@podiumarchitectuur.nl
............................................................................................................

Workshop Nieuwe Markten
15.00 – 18.00 uur

‘nieuwe markten: stopplaatsen langs de weg naar een regionaal voedselsysteem’

De Foodcouncil MRA wil het concept “Markten’ nieuw leven inblazen. Op 29 november a.s. organiseren we een eerste workshop waarin we vanuit de dialoog toewerken naar een MRA Marktenkaart. 

Markten op onverwachte betekenisvolle locaties, op tijden die aansluiten bij woon-werkverkeer in de namiddag en avond. Markten die de groep online bestellers fysiek verbinden met streekproducten, zodat een directe connectie wordt gevormd tussen de op het land geproduceerde producten en het dynamische leven in de stad.

De nadruk in de workshop ligt op inspiratie, interactiviteit, co-creatie, co-ownership en open-space. Belangrijke vragen die we hopen te beantwoorden:  Delen we de wens? Waar ligt ieders passie en ambitie? Wat bestaat er al? Wat kunnen we doen en bundelen? Wat is het stappenplan?

Inleiding
Jeffrey Spangenberg, Medeoprichter Food Council en ondernemer

Moderator
Paul Bos, BoerBos, expert Groei en Transformatie

Aanmelden
Wil je hier bij zijn? Meld je dan aan via info@podiumarchitectuur.nl