Rondleiding Tentoonstelling Haarlemmermeer: van water, land en lucht

Rondleiding tentoonstelling

Wil je meer weten over de Tentoonstelling Haarlemmermeer: van water, land en lucht? Meld je dan aan voor een van de rondleidingen die we de komende woensdagen samen met gemeente Haarlemmermeer organiseren. 

We verzamelen in de centrale hal van het Raadhuis en maken samen een bijzondere tijdreis die ons meevoert door historie, heden en toekomst van onze nieuwe gemeente. We leiden je rond door de expositie die bestaat uit verschillende onderdelen. We ontmoeten de visionairs uit het verleden en dromen met anderen over de toekomst van dit mooie gebied. 

We vieren ook de nieuwe gemeente Haarlemmermeer. In een buitententoonstelling exposeert Podium voor Architectuur de veelzijdigheid van de nieuwe gemeente. Op de route tussen Raadhuis en station wordt het verhaal van de kernen en buurtschappen verteld. Burgemeesters tonen hun gezicht in de passage van Het Cultuurgebouw. Op het Raadhuisplein bewonderen we foto’s uit “Werklust”, het bekende Haarlemmermeerse project van Theo Baart. De dynamiek van onze bijzondere polder wordt hier in beeld gevangen. 

Data rondleidingen

  • Woensdag 27 februari (verleden/toekomst in Raadhuis)
  • Woensdag 6 maart (verleden/toekomst in Raadhuis)
  • Woensdag 13 maart (verleden/toekomst in Cultuurgebouw)
  • Woensdag 20 maart (verleden/toekomst in Cultuurgebouw)

Programma
13:30 – 13:35 Inloop, verzamelen in centrale hal van het Raadhuis
13:35 – 13:50 Verleden
13:50 – 14:00 Werklust van Theo Baart
14:00 – 14:20 Route
14:20 – 15:00 Toekomstscenario’s

Aanmelden
Ga je mee? Je kunt je aanmelden door te mailen naar I.Suarez@haarlemmermeer.nl o.v.v. Rondleiding en de datum van de rondleiding.