Polderparade in Het Cultuurgebouw

Polderparade

Op zaterdag 3 september van 11:00 uur tot 23:00 uur wordt de opening van het culturele seizoen in Haarlemmermeer gevierd met de Polderparade. Verschillende culturele instellingen uit de regio verrassen bewoners, inwoners met het nieuwste aanbod en het programma voor het seizoen 2016 - 2017.

Wat is er te doen? 
Het programma toont een grote variëteit aan culturele activiteiten in Haarlemmermeer; een mix van informatie, presentatie, voorstelling en beleving. Van muziek, dans, theater en beeldend tot literair, film en media.

Podium voor Architectuur toont een aantal prachtige inzendingen van de fotografiewedstrijd 'Ode aan de Landbouw' die vanaf 17 september te zien zijn bij Kunstfort bij Vijfhuizen en PARK21. Ook de bijzondere Tractordans die beeldend kunstenaar Neeltje ten Westenend maakte in 2014 als voorbereiding op de tentoonstelling GROND die opent tijdens de Ringbiënnale. En tenslotte presenteren wij met trots de opening van de tentoonstelling 'Schiphol door de lens van Wolff' in Galerie de Meerse, met nog nooit eerder vertoonde foto's van de luchthaven in de periode 1933 - 1955 gemaakt door Annemie en Helmuth Wolff.