Polderparade

Live Art Tijmen Snelderwaard

Zaterdag 5 september vindt de allereerste editie van Polderparade plaats in het Cultuurgebouw. De Polderparade markeert de opening van het culturele seizoen in Haarlemmermeer. Verschillende culturele instellingen uit de polder presenteren dan hun aanbod voor het seizoen 2015-2016. Podium voor Architectuur verzorgt een kinderworkshop over ruimte en bouwen, live art 'skyline Hoofddorp' en presentatie van ons jaarprogramma. 

Met kinderen in de leeftijd van 8 – 12 jaar bouwen we aan de stad van de toekomst. Met eenvoudig materiaal maken we een stad op schaal, die ter plekke vorm krijgt. Uit verschillende ideeën ontstaat een stad van de toekomst. Hoe ziet die plek, hoe ziet Hoofddorp er in de toekomst uit? Doe mee en bouw aan de toekomst! Je bent welkom voor een gratis workshop onder begeleiding door professionals op het Raadhuisplein, op 5 september, tussen 15.00 en 18.00 uur.

Jongeren vanaf 12 jaar nodigen we uit om op zaterdag 5 september mee te werken aan een toekomstig beeld van Hoofddorp met het maken van een live art skyline onder leiding van Tijmen Snelderwaard. Een ongebruikte gevelmuur aan het Raadhuisplein wordt met behulp van graffiti, een flinke dosis fantasie en creativiteit omgetoverd tot een blik in de toekomst. Je bent welkom voor een gratis workshop onder begeleiding door professionals op het Raadhuisplein, op 5 september, tussen 15.00 en 18.00 uur.

De dag begint om 15:00 uur. Het programma van het Podium duurt tot 18:00 uur. Daarnaast verzorgen onze partners in het Cultuurgebouw een informatiemarkt, optredens, sneak previews en workshops en wordt er om 24.00 uur afgesloten met een swingend optreden van een bekende band. Voor een lekker hapje en drankje kunt u terecht in de horecagelegenheden in Het Cultuurgebouw. 

Meer informatie en het complete programma vindt u op www.hetcultuurgebouw.nl

Programma