Logistiek | Big Data - expertmeeting

Control Center Mainline - Bologna

Na een geslaagde eerste bijeenkomst over Stadsdistributie geven wij woensdag 15 juni verschillende experts het woord over hoe logistiek en Big Data verbonden zijn. Hoe kan de toekomst van de logistiek eruit zien door de toepassing van Big Data?
 
Hoe kun je transportstromen optimaliseren en slimmer maken met behulp van data? Wie zijn eigenaar van deze data? Wat is de rol van de overheid in het beheren en toepassen ervan? Wat zijn de ruimtelijke consequenties van de veranderingen en ontwikkelingen op dit gebied?

Sprekers

  • Micha Sijtsma, APPM, Projectmanager Implementatieplan C-ITS Metropoolregio Amsterdam.
  • Rob Schuurbiers, eigenaar Simacan; integreert realtime verkeersinformatie in primaire bedrijfsprocessen.
  • Reynoud Foppen, eigenaar Collibox; snel vergelijken op basis van prijs, kwaliteit en leveringscondities van gerenommeerde transporteurs.

Samen zoeken naar antwoorden
Podium voor Architectuur en de Smart Logistics Hub ontwikkelen in samenspraak met hoofdrolspelers uit de regio drie expertmeetings over logistiek: Stadsdistributie, Big Data en Circulariteit. Wat zijn de ontwikkelingen en wat zijn de vragen vanuit de regio? Tijdens een slotbijeenkomst worden de onderwerpen bij elkaar gelegd om na te denken over de ruimtelijke impact van deze ontwikkelingen voor de regio. Welke ontwikkelingen gaan in de (nabije) toekomst grote verandering brengen op het gebied van logistiek? En wat zijn daarvan de ruimtelijke consequenties voor de MRA?

Datum en locatie
Woensdag 15 juni
15.00-17.00 uur (inloop vanaf 14:30 uur)

Smart Logistics Hub
Constellation Building
Stationsplein N.O. 430
1117 CL Schiphol-Oost

OV: bus vanaf Schiphol 186/193/199
Parkeren: P57 (betaald)

Aanmelden
Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u zich aan door een mail te sturen naar info@podiumarchitectuur.nl