Fotografiewedstrijd: Verbeeld 'Het Volgende Landschap'

Podium voor Architectuur, PARK21 en Haarlemmermeermuseum De Cruquius in samenwerking met Provincie Noord-Holland en Metropoolregio Amsterdam roepen (amateur)fotografen op om hun idee, mening of visie op 'Het Volgende Landschap' te verbeelden.

Een vakkundige jury van fotografen, experts en bestuurders maakt een selectie van circa 25 foto’s die een plaats krijgt op de buitenexpositie op de locatie van de Landschapstriënnale, De Kleine Vennep. De expositie wordt geopend op 9 september en zal te bezichtigen zijn t/m 30 september 2017.

Wat is Het Volgende Landschap?
In september 2017 strijkt de Landschapstriënnale neer in PARK21 in de Haarlemmermeer. Vooruitlopend op de Landschapstriënnale schrijft het Podium de fotografiewedstrijd uit: Verbeeld ‘Het Volgende Landschap’. Wat is voor u Het Volgende Landschap? Ziet u het landschap als leefomgeving, met dorpen en landbouw, kassen, of volgebouwd met een combinatie van werken, wonen? Gaan we sporten in de woonwijk, meer fietsen rond de luchthaven, meer aandacht besteden aan recreatie? En welke rol krijgt voedselproductie en verkoop? 

Ter voorbereiding op deze fotografiewedstrijd wordt er een Lezingenavond en een Busexcursie met een workshop on the road georganiseerd. Deelname is gratis, aanmelden voor beide onderdelen is verplicht.

Deelname voorwaarden 
Foto's kunnen met of zonder beeldbewerking worden aangeleverd. De foto’s kunnen ingestuurd worden van 23 juni – 31 juli 2017.  De algemene voorwaarden voor deelname vindt u hier. Niet voldoen aan de voorwaarden betekent helaas, niet meedoen.