Excursie naar duurzame en creatieve broedplaats De Ceuvel

Foto: De Ceuvel

Het Podium voor Architectuur en de Young Sustainables slaan de handen ineen en organiseren op 27 mei een inspirerende, gezellige en leerzame middag naar een duurzame hotspot: De Ceuvel in Amsterdam Noord. 

Van scheepswerf naar circulaire werkplek
De Ceuvel is ontstaan vanuit de gedachtegang van een groep architecten die een podium wilden geven aan creatieve en sociale ondernemers. Oude boten zijn getransformeerd tot circulaire werkplekken en vormen een bruisende gemeenschap vol creatieve initiatieven met betrekking tot energie- en afval. Na de rondleiding over het voormalige scheepswerf biedt Café de Ceuvel de perfecte mogelijkheid voor een verantwoorde borrel.

Programma
12:00 uur: Vertrek met de bus op het Raadhuisplein in Hoofddorp (voor degene die mee willen rijden)
13:00 uur: Tour rond De Ceuvel
14:00 uur: Duurzame borrel
15:00 uur: Vertrek met de bus naar het Raadhuisplein in Hoofddorp

Aanmelden
Leden van de Young Sustainables en relaties van het Podium van Architectuur zijn meer dan welkom om de excursie naar De Ceuvel bij te wonen. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meld je snel via deze link aan.

Over Young Sustainables
Young Sustainables is een initiatief van NMCX Centrum voor Duurzaamheid. De Young Sustainables zijn een groep toegewijde jongeren in en om de Haarlemmermeer met een duurzaam hart. Door middel van diverse excursies naar duurzame koplopers worden jongeren betrokken, geïnspireerd en aangemoedigd tot een duurzame samenleving.

Programma