Lezing Hergebruik

Suikersilo's Halfweg

Architecten Jos van Eldonk van bureau SoetersvanEldonk en Ben ten Hove van Wallas Concepts spreken over hun visie, projecten en betekenis voor de omgeving. Sugar City in Halfweg is een fraai voorbeeld van transformatie van CSM-terrein naar SugarCity en commercieel hergebruik. De twee 50 meter hoge silo's vormen een fraai beeldmerk van de oude suikerfabriek. Walas Concepts ziet kansen voor versleten stadsgebieden en wekt leegstaande gebouwen tot leven samen met nieuwe gebruikers op weg naar een duurzaam vitale stad: sociaal, cultureel en samenhangend, economisch als ecologisch. De lezingen worden afgesloten met een dialoog en de bekendmaking van de winnaar van de architectuurprijs met thema Hergebruik. Aanmelden verplicht voor 24 juni via info@podiumarchitectuur.nl

Programma