Debat 'C-U-There'

Foto: Kees van der Veer

Maakbare openbare ruimte in een nieuwe stad? Hoe ervaren en gebruiken bewoners van een groeigemeente als Haarlemmermeer de openbare ruimte? Wat is er goed en wat kan er beter?

Het debat 'C-U-There' vroeg deskundigen in te gaan op de maakbaarheid van ontmoetingen in de (stedelijke) openbare ruimte.

Het debat 'C-U-There', een intiem dialoog op uitnodiging, vroeg deskundigen uit verschillende disciplines vanuit hun expertise een stelling te presenteren die in gaat op de maakbaarheid van ontmoetingen in de (stedelijke) openbare ruimte.
Met Ivan Nio (stadssocioloog), Hans Oerlemans (OKRA landschapsarchitecten), Frans Driessen (Bureau Driessen; Sociaal Wetenschappelijk Onderzoek), Gijs Oenen (filosoof), Marjan van Gerwen (Vario mundo; culturele strategie), Arthur van Dijk (wethouder economische zaken Haarlemmermeer) en Marit Geluk (International New Town Institute). De moderatie werd verzorgd door JaapJan Berg (onafhankelijk curator, organisator en journalist op het gebied van architectuur en ruimtelijke ordening).

Voor meer informatie zie www.c-u-there.nl