Architectenworkshop: nieuw leven langs oude waterwegen

Architectenworkshop over nieuw leven langs oude waterwegen in de metropolitane regio van Amsterdam

De jaarlijkse Podium architectenworkshop vindt voor het eerst op een rondvaartboot plaats en vraagt aandacht voor het netwerk van waterwegen in de metropolitaanse regio van Amsterdam. De creatieve vaarexcursie met deskundigen gaat langs historische en moderne gebouwen aan het water. Naast de tocht zelf dienen een drietal voordrachten van deskundige sprekers ter inspiratie voor deze ideeënworkshop, waarbij aan boord voorstellen worden bedacht voor nieuwe initiatieven langs oude waterwegen, of in oude gebouwen aan het water op concrete locaties in Zaandam en Haarlemmemeer. De inspirerende workshop wordt feestelijk afgesloten met een presenatie en een diner in Zaandam. De resultaten van de dag worden gepubliceerd in de vorm van een reizende expositie.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht via info@podiumarchitectuur.nl. Er is een alleen beperkt aantal plaatsen beschikbaar.