Denk op 5 of 6 maart mee over mogelijke toekomstvisies voor deze gemeente!

Foto: Kees van de Veer

Ben jij tussen de 15 en 25 jaar en vorm jij de nieuwe generatie voor de gemeente Haarlemmermeer? Denk dan op 5 of 6 maart mee over mogelijke toekomstvisies voor deze gemeente!

Sinds kort is in en om het Raadhuis de Tentoonstelling Haarlemmermeer: van water, land en lucht te bewonderen. In deze expositie laten we je in vijf periodes kennis maken met het verleden van Haarlemmermeer, tonen foto’s van Theo Baart uit Werklust hoe een locatie na een aantal jaar compleet is veranderd en laat Podium voor Architectuur je de verschillende kernen van deze gemeente en de burgemeesters uit het verleden zien.  

Daarnaast schetsen we verschillende toekomstvisies voor deze gemeente. Misschien is Haarlemmermeer in 2052 wel weer één groot meer geworden en wonen wij met zijn allen op drijvende eilanden in dit meer. Of wie weet, mogelijk groeien de steden in de hele regio wel zo snel dat ze samengroeien tot één versmolten stad. Wat te denken van technologische innovaties? Misschien zorgen die er wel voor dat vliegtuigen verticaal kunnen opstijgen, waardoor de luchthaven compleet verandert.

Dit zijn slechts een paar visies hoe Haarlemmermeer er in 2052 uit zou kunnen zien, maar hoe zie jij de toekomst van onze gemeente? Graag ontwerpen we met jongeren nieuwe bijzondere toekomstvisies, omdat het over de toekomst van deze nieuwe generatie gaat en zij zullen bepalen hoe deze periode eruit zal gaan zien.

Denk je graag mee?
Als jij met ons mee wil denken over toekomstvisies voor de gemeente Haarlemmermeer in 2052, geef je dan nu op door te mailen naar Annelieke.Langeveld@haarlemmermeer.nl