Exposities

Het Podium organiseert jaarlijks een tiental exposities voor architectuurminnende volwassenen, het vakpubliek en kinderen. Meestal verzorgt het Podium de inhoudelijke en logistieke uitwerking van een expositie - al dan niet in coöperatie met een groep deskundigen of een co-organisator. Omdat het Podium geen eigen vaste tentoonstellingsruimte heeft wordt de expositie gepresenteerd in de ruimte van een samenwerkingspartner. Het Podium werkte hiervoor al samen met Galerie de Meerse, Schiphol Real Estate, Pier K, Stichting Wonderland, diverse H'meerse dorpsraden, de gemeente Haarlemmermeer, de vestigingen van de Openbare Bibliotheek en het Spaarne Ziekenhuis.

Gerelateerde activiteiten: 

Programma

expositie, presentatie | 12 september 2014 (vrijdag) - 10:30 tot 21 september 2014 (zondag) - 18:30

Buitenexpositie Geluidslandschappen tijdens Ringbiennale

Verschillende fotografen legden op hun eigen wijze geluidslandschappen vast op de gevoelige plaat. De resultaten zijn prachtig. Tijdens de Ringbiënnale zijn de foto's op twee buitenlocaties te bekijken.
Waterbibliotheek Haarlemmermeer
expositie | 12 september 2014 (vrijdag) - 12:00 tot 21 september 2014 (zondag) - 17:00

Expositie Waterbibliotheek Haarlemmermeer - Ronald Boer & Valerie Dempsey

Wat is het ons waard de polder te blijven doorspoelen wanneer deze de komende dertig tot veertig jaar 50% zouter wordt terwijl zoetwatervoorzieningen steeds schaarser worden? Kunstenaarsduo Ronald Boer en Valerie Dempsey doen artistiek onderzoek naar de verschijningsvormen van landschappen en nemen ook het water van Haarlemmermeer onder de loep.
Ringbiennale - Foto: Henri Kok Fotografie
excursie, expositie, lezing, presentatie, vertoning | 13 september 2014 (zaterdag) tot 22 september 2014 (maandag)

Ringbiënnale: op reis door Haarlemmermeer. Vijf routes en tussenstops in het landschap van pioniers, polders & proeverijen

Ervaar de transitieverhalen van de polder tijdens de eerste Ringbiënnale op 13/14 en 20/22 september 2014.
Pieper Mobiel
expositie, presentatie | 14 september 2014 (zondag) - 09:00 tot 21 september 2014 (zondag) - 19:00

De Polder in het Centrum - Route 3 Ringbiënnale

In het winkelcentrum van Hoofddorp komen wekelijks duizenden mensen langs. Toch zijn er maar weinig mensen die de lokale voedselproducenten kennen. De derde route van de Ringbiënnale staat geheel in het teken van De Polder in het Centrum. Producten van de Haarlemmermeerse polder komen naar het centrum met hun gewassen, waaronder veel, heel veel aardappels.