Excursies

Omdat excursies het publiek op de meest directe wijze kennis laat maken van architectuur zijn zij een onmisbare en terugkerende activiteit van het Podium. Niet alleen Haarlemmermeerse, maar ook (inter)nationale projecten worden onder deskundige begeleiding verkend.

Tijdens de Dag van de Architectuur wordt traditiegetrouw een uitgebreide busexcursie gehouden. Tevens vindt er jaarlijks een vliegexcursie plaats (waarvan de deelnemers overigens alle kosten zelf betalen). Ook stelt het Podium tochten samen op verzoek zoals bijvoorbeeld voor het bureau van de Rijksbouwmeester. Als speciale service kunnen ook rondleidingen op maat bij het Podium worden geboekt. Het Podium heeft hiervoor een klein netwerk van gidsen uit verschillende vakgebieden; locaties van dergelijke maatproducten kunnen gebouwen zijn in Haarlemmermeer, maar ook daarbuiten (bijvoorbeeld werden al een aantal keren (boot)excursies naar de Oostelijke havengebieden Amsterdam georganiseerd, waarbij de woonprojecten ook van binnen bezocht werden).

Gerelateerde activiteiten: 

Programma

Foto: Annelies Huijzer
excursie | 3 september 2015 (donderdag) - 14:30 tot 17:30

Schiphol per fiets (excursie) - landschap en de routes rondom dé luchthaven van Nederland

Wel eens je fiets geparkeerd op Schiphol Plaza? Ga donderdagmiddag 3 september 2015 mee met Podium voor Architectuur op fietsexcursie naar en rondom Schiphol.