Excursies

Omdat excursies het publiek op de meest directe wijze kennis laat maken van architectuur zijn zij een onmisbare en terugkerende activiteit van het Podium. Niet alleen Haarlemmermeerse, maar ook (inter)nationale projecten worden onder deskundige begeleiding verkend.

Tijdens de Dag van de Architectuur wordt traditiegetrouw een uitgebreide busexcursie gehouden. Tevens vindt er jaarlijks een vliegexcursie plaats (waarvan de deelnemers overigens alle kosten zelf betalen). Ook stelt het Podium tochten samen op verzoek zoals bijvoorbeeld voor het bureau van de Rijksbouwmeester. Als speciale service kunnen ook rondleidingen op maat bij het Podium worden geboekt. Het Podium heeft hiervoor een klein netwerk van gidsen uit verschillende vakgebieden; locaties van dergelijke maatproducten kunnen gebouwen zijn in Haarlemmermeer, maar ook daarbuiten (bijvoorbeeld werden al een aantal keren (boot)excursies naar de Oostelijke havengebieden Amsterdam georganiseerd, waarbij de woonprojecten ook van binnen bezocht werden).

Gerelateerde activiteiten: 

Programma

excursie | 15 mei 2014 (donderdag) - 14:00 tot 18:00

Excursie DUS Architects en Overtreders-W

Wil je zien hoe er in Amsterdam een grachtenpand wordt gemaakt met een 3D-printer – en wil je het enige gebouw in Nederland 100% gemaakt van marktplaats-materialen eens van binnen bekijken?

Podiumblog