Programma

| 1 juni 2015 (maandag) tot 1 juni 2016 (woensdag)

Walkscapes – Geluidswandeling Hoofddorp

In opdracht van Podium voor Architectuur werkten leerlingen van het Kaj Munk College als sounddesigner aan het project ‘Soundscapes – een geluidswandeling door Hoofddorp’. Een beleving waarin ruimte en geluid samenkomen en het verhaal vertellen van Hoofddorp: in verleden, heden en toekomst.
Foto: Annelies Huijzer
excursie | 3 september 2015 (donderdag) - 14:30 tot 17:30

Schiphol per fiets (excursie) - landschap en de routes rondom dé luchthaven van Nederland

Wel eens je fiets geparkeerd op Schiphol Plaza? Ga donderdagmiddag 3 september 2015 mee met Podium voor Architectuur op fietsexcursie naar en rondom Schiphol.
Live Art Tijmen Snelderwaard
kinderworkshop, presentatie | 5 september 2015 (zaterdag) - 15:00 tot 18:00

Polderparade

Zaterdag 5 september vindt de allereerste editie van Polderparade plaats in het Cultuurgebouw. De Polderparade markeert de opening van het culturele seizoen in Haarlemmermeer. Verschillende culturele instellingen uit de polder presenteren dan hun aanbod voor het seizoen 2015-2016. Podium voor Architectuur verzorgt een kinderworkshop over ruimte en bouwen, live art 'skyline Hoofddorp' en presentatie van ons jaarprogramma.

Proefstation Hoofddorp

Beleef het aantal beschikbare m2's voor (tijdelijk) gebruikop vrijdag 9 oktober! Neem met ons de stap naar transformatie van Beukenhorst West. Op 9 oktober verkennen & verbinden wij met workshops, lezingen, netwerken en coalities sluiten.
Dwingelderveld - uit de serie Klimaatbuffers. Foto: Loek van Vliet
lezing, wedstrijd | mei tot oktober 2015

Fotografiewedstrijd en Lezing - Parallel landschap (met fotograaf Loek van Vliet)

Hoe zag het landschap van Haarlemmermeer er ooit uit? En wat is het beeld van die exacte plek nu? Door de ogen van kunstenaars, schilders, fotografen krijgt een landschap zijn eigen kleur. Niet alleen het beeld op een doek of door de lens, ook het landschap zelf, door de tijd heen verandert. Podium voor Architectuur is nieuwsgierig naar transformaties van het landschap van Haarlemmermeer, en naar hoe mensen dit landschap zien.