Programma

 • 19 nov 2018

  Hét verkiezingsdebat van Haarlemmermeer: Circulaire economie

  debat

  Op maandag 19 november gaan lijsttrekkers van zeven partijen in debat over een tot nu toe onderbelicht thema in de georganiseerde verkiezingsdebatten: circulaire economie, de energie transitie en de bijbehorende klimaatverandering. Debatteer mee!

 • Energietransitie Haarlemmermeer
  20 nov 2018

  Dialoog Energietransitie Haarlemmermeer: van technisch naar sociale en ruimtelijke ontwerpopgave

  bijeenkomst, lezing, presentatie

  De hoeveelheid informatie over de ophanden zijn de energietransitie creëert behoefte aan inzicht in de ruimtelijke consequenties. Op 20 november a.s. organiseren we een gesprek over de opgave en de weg naar een integraal ontwerp met alle partijen die een (onverwachte) rol (kunnen) hebben. 

 • 21 nov 2018

  Tiny Homes en Bossche bollen: uitwisseling kennis, ervaring en kansen

  excursie

  Ga mee op inspirerende excursie naar ‘Minitopia Poeldonk’ in Den Bosch voor uitwisseling van kennis, ervaring en kansen. De voormalige milieustraat is voor de komende vijf jaar getransformeerd tot een tijdelijke circulaire woonwijk. 

 • Foodcouncil & Nieuwe Markten
  29 nov 2018

  Stand van Zaken Food Council & Workshop Nieuwe Markten

  workshop

  Op 29 november a.s. organiseren we samen met Foodcouncil MRA en NMCX de bijeenkomst ‘Stand van Zaken Food Council’ en de workshop ‘Nieuwe Markten’.

 • Fotografie: Theo Baart
  4 dec 2018

  Op Safari door de MRA

  Een bus brengt ons verspreid over enige maanden naar wisselende locaties om ter plaatse de resultaten van het beleid en de perongeluksfactor te benoemen vanuit introducties door Theo Baart. ‘Hoe kunnen we de MRA opgaven en de kansen formuleren?’  De eerste Safari staat in het teken van DATACENTERS. 

 • 11 dec 2018

  Hoe faciliteren we de Inclusieve Opgave?

  expertmeeting

  Door verschillende partijen vroegtijdig bij elkaar te brengen proberen we een volgende stap te maken in het ontwerpen van een inclusieve woonwijk.