Netwerk

Het Podium voor Architectuur Haarlemmermeer heeft in de jaren van haar bestaan een uitgebreid netwerk opgebouwd van partners en contacten. Hieronder vindt u een aantal van onze samenwerkingspartners.

NetwerkAC

www.netwerkac.nl
Samen sta je sterker! Daarom heeft het Podium op eigen initiatief een online sociaal netwerk opgericht voor medewerkers van achitectuurcentra. Op www.netwerkac.nl kunnen medewerkers van architectuurcentra kennis, ervaring en projecten uitwisselen. Het staat nog in de kinderschoenen maar is nu al en succes.

Meer informatie over NetwerkAC (PDF) 

ABC Architectuurcentrum Haarlem

www.architectuurhaarlem.nl
Het ABC Architectuurcentrum Haarlem organiseert wisselende exposities, lezingen en kinderworkshops over de toekomst en het verleden van Haarlem, over de geschiedenis van een wijk en heeft aandacht voor stedenbouw, landschapsinrichting en architectuur.

Alvar Aalto Academy

www.alvaraalto.fi/academy
Founded in 1999 as part of the Alvar Aalto Foundation, the Alvar Aalto Academy is an international discussion forum in the field of environmental culture, particularly contemporary architecture, and a promoter of further education in Architecture.

Atelier Het Kroontje

www.atelierhetkroontje.nl
Een atelier in Nieuw Vennep waar kleinschalig schilderles en workshops gegeven wordt aan kinderen en volwassenen. Er worden allerlei technieken behandeld en kunstenaars besproken. De werken worden eens per jaar gepresenteerd in de bibliotheek. Gezamenlijk bezoeken we een museum. Geïnteresseerd? Neem dan een kijkje op mijn website.

Bram de Leeuw

www.bramdeleeuw.nl
Zelfstandig internet ontwerper en product ontwerper. Ontwerpt onder andere alle online activiteiten van het Podium voor Architectuur.

Faculteit Bouwkunde TU Delft

www.bk.tudelft.nl
De website van de faculteit Bouwkunde van de TU-Delft. Een brede, universitaire opleiding voor een master in de richtingen Architecture, Urbanism, Building Technology en Real Estate & Housing.

Historisch Museum Haarlemmermeer

www.historisch-museum-haarlemmermeer.nl
Het Historisch Museum Haarlemmermeer neemt de bezoeker in een zogenaamde overdekte openlucht en interactieve presentatie mee door de dynamische geschiedenis van Haarlemmermeer vanaf de dag van de droogmaking tot vandaag. Het museum organiseert ook jaarlijks meerdere tijdelijke tentoonstellingen, educatieve projecten, evenementen en workshops over historisch Haarlemmermeer gerelateerde onderwerpen voor jong en oud!

Museum De Cruquis

www.MuseumDeCruquius.nl
Museum De Cruquius is gehuisvest in het gelijknamige stoomgemaal, dat samen met twee zustergemalen van 1849 tot 1853 de Haarlemmermeer leegpompte. De Cruquius werd in 1932 buiten dienst gesteld en ingericht met een museumpresentatie over de eeuwenoude strijd tegen het water, met het accent op de droogmaking van het Haarlemmermeer. Naast rondleidingen en Living History biedt het museum vele doe-gerichte educatieprogramma's

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief