Online expositie Fotovloot: De Ringvaart in Beeld

Het Podium voor Architectuur organiseerde eind september de Fotovloot. Een rondvaart langs de Ringvaart en haar kernen. Bovendeks was er ruimte voor kijken, genieten, ontmoeten, het delen van ervaringen en fotograferen. Benedendeks organiseerden we per tijdeenheid een workshop over een kans in het gebied en een (historische) vertelling. Deze rondvaart is door verschillende deelnemers in beeld gebracht. De mooiste foto’s per deelnemer zijn geselecteerd door de jury en worden geëxposeerd in de passage van het Cultuurgebouw.

De expositie wordt op 29 november om 17:30 uur feestelijk geopend en u bent van harte welkom. De expositie is daarna te zien tot en met woensdag 19 december. En vanaf 7 januari t/m 23 januari 2013.

De foto’s zijn gemaakt vanuit verschillende thema’s: de binnen- en buitenring van Haarlemmermeer | Woon- en werkverkeer rond de Ringvaart | Stedenbouw & Architectuur | Randverschijnselen | Landschap & Natuur | Water & Natuur.